newsAlt newsAlt

Laatste Kansbeleid

Woondiensten

Het Vierde Huis helpt bij onalledaagse woonproblemen

Het Vierde Huis biedt woningcorporaties en gemeenten concrete diensten voor uiteenlopende woonvraagstukken. Ook zijn we specialist in het aanpakken van woonproblemen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van wonen en zorg, kennen we de verschillende doelgroepen, de regels en weten we de weg in het proces.

De woonprofessionals van Het Vierde Huis bemiddelen bij woonoverlast en andere onalledaagse woonproblemen. Het Laatste kansbeleid zorgt in ruim 75% van de gevallen dat een huisuitzetting - met alle kosten van dien - wordt voorkomen. Daarnaast beoordelen we urgentieaanvragen en verzorgen wij voor gemeenten de afhandeling van woongerelateerde subsidieaanvragen en tegemoetkomingen voor burgers.

Het Vierde Huis is een professionele organisatie die werkt op basis van heldere afspraken; oplossingsgericht en met oog voor het individu. Op deze manier nemen wij onze opdrachtgevers werk uit handen en is de continuïteit van uw dienstverlening gewaarborgd.Het Vierde Huis verzorgt woonprojecten voor: