Loading...

Op donderdag 9 november a.s. geven inspirerende sprekers vanuit verschillende invalshoeken hun visie op de rol van gemeenten en woningcorporaties bij urgentiedienstverlening. Een verfrissend programma vol praktijkverhalen en ideeën om zelf een volgende stap te zetten. En natuurlijk is er volop ruimte voor netwerken. Wij nodigen je graag uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn!

Mis het niet!

Wanneer: donderdag 9 november 2023
Tijd: 12.00 – 17:00 uur, inclusief lunch & afsluitend een borrel
Locatie: Jaarbeurs MeetUp, Utrecht

Collectieve inzet voor een frisse aanpak van woonurgentie

Na het succes van vorig jaar organiseert Het Vierde Huis dit jaar opnieuw een Kennissessie. We nodigen je van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Het thema Woonurgentie staat centraal, waar wij zullen zorgen voor een divers programma waar inspirerende sprekers vanuit verschillende perspectieven hun visie delen over de rol van gemeenten en corporaties in urgentiedienstverlening.

Verwacht interactieve workshops, sprekende praktijkverhalen en nieuwe ideeën om zelf vooruitgang te boeken. De eerste evaluatie van het puntensysteem van de regio Amsterdam staat op het programma. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken en is het wellicht – met het oog op de Regiewet van 2024 – voor uw gemeente ook interessant om te horen hoe collega-gemeenten hiermee omgaan.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Beleidsadviseurs en beleidsmedewerkers die betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van urgentieregelingen bij gemeenten en woningcorporaties.


Wat kun je verwachten?

Wij hebben een gevarieerd en inspirerend programma voor je samengesteld. Naast het plenaire programma kun je kiezen uit verschillende expertsessies. Meer informatie over de sprekers volgt binnenkort.

Het Vierde Huis organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met WoningNet.

Meld je nu aan!

Wil je alvast een plaats reserveren? Je kunt je hieronder aanmelden. Deelname is gratis.
Je ontvangt enkele weken voor de bijeenkomst een deelnamebevestiging met het definitieve programma en praktische informatie.

We zien je graag op 9 november!