Inspiratiemiddag Het Vierde Huis succesvol

vrijdag 7 oktober 2016

redactie Het Vierde Huis.

Afgelopen dinsdag organiseerde Het Vierde Huis voor de eerste keer een Inspiratiemiddag (in het Spoorwegmuseum te Utrecht) voor medewerkers van woningcorporaties en gemeenten. Via plenaire kennissessies en interactieve workshops werden deelnemers geïnspireerd op het gebied van Wonen & Zorg, Vergunninghouders en Urgentiedienstverlening. 

"Kennis en informatie uitwisselen"

Een deelnemer vatte de Inspiratiemiddag mooi samen: “Ik vond het interessant dat we met zoveel verschillende mensen / disciplines bij elkaar zaten. Dit gaf mij de mogelijkheid om kennis en informatie uit te wisselen en te zien hoe men ergens anders bepaalde zaken aanpakt. Dit heeft mij absoluut geïnspireerd.”

Deelnemers positief

Ruim 75 personen waren aanwezig bij de Inspiratiemiddag. Via stemkastjes konden deelnemers onder andere hun mening geven over verschillende vraagstukken, maar ook over de Inspiratiemiddag zelf. Uit deze cijfers bleek dat deelnemers zeer positief waren en de Inspiratiemiddag een 7,7 als gemiddeld rapportcijfer gaven. Een prima cijfer voor een eerste keer! Het Vierde Huis is trots op het resultaat en denkt al na over een nieuwe editie in 2017.


Naar nieuwsoverzicht