Urgentiewijzer live voor gemeenten Alkmaar en Haarlemmermeer

woensdag 29 april 2015

redactie Het Vierde Huis

Woningzoekenden in de gemeenten Alkmaar en Haarlemmermeer kunnen vanaf nu gebruik maken van de urgentiewijzer. Het Vierde Huis ontwikkelde de urgentiewijzer voor deze gemeenten in slechts 3 maanden tijd.

Door het invullen van een korte vragenlijst kunnen woningzoekenden toetsen of ze in aanmerking komen voor een urgentie. Als een positief advies wordt afgegeven, kan de klant direct online urgentie aanvragen en betalen voor de aanvraag. Daarbij kan hij of zij de benodigde bewijsstukken uploaden en meesturen met de aanvraag.

Klantgerichte aanpassing van bestaande procedure

Renske de Wit, manager Woninggebied van Ymere, is enthousiast: "Met de urgentiewijzer komt Het Vierde Huis de urgentieaanvrager tegemoet. Het is een klantgerichte aanpassing van een bestaande procedure. De urgentieaanvrager kan bijvoorbeeld online vanuit huis een afspraak inplannen. Zo weten zij zeker dat ze aan de beurt komen en wordt onnodig wachten voorkomen."

Expert in urgentiedienstverlening

Het Vierde Huis is expert in urgentiedienstverlening. Door het urgentietraject aan Het Vierde Huis uit te besteden, stelt u zeker dat alle aanvragen van urgenties volgens de laatste wet- en regelgeving worden beoordeeld en toegekend. Werkt u voor een gemeente of corporatie en wilt u weten wat Het Vierde Huis voor u kan betekenen? Neem dan contact op via deze link.

 

 


Naar nieuwsoverzicht