Loading...

In samenwerking met Rozemarije Schlotter organiseert Het Vierde Huis de online sessie “Uitstroom uit Instellingen”. Deze was helaas komen te vervallen op het Kennisevent ‘Collectieve inzet voor de aanpak van woonurgentie’.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze online sessie op dinsdag 19 december.

Mis het niet!

Wanneer: dinsadg 19 december 2023
Tijd: 16:00 – 17:00
Locatie: Online sessie. Je ontvangt enkele dagen voor de online sessie een e-mail met een link om de presentatie bij te wonen. 

Uitstroom uit instellingen

Laat je op 19 december inspireren door Rozemarije Schlotter van CQ Procesmanagement BV, die inzichten deelt over uitstroom uit instellingen in diverse gemeenten en regio’s. Ontdek de best practices, maar ook cruciale valkuilen en te vermijden struikelblokken. Met een scherp oog voor samenwerking tussen de beleidsvelden zal Rozemarije de focus leggen op gemeenten die deze synergie nodig hebben. Daarnaast richt ze haar aandacht op corporaties, die een essentiële rol spelen bij het huisvesten van cliënten na de uitstroom. Een verhaal met impact voor instellingen én cliënten, mis het niet!

Voor wie is deze online sessie?

Beleidsadviseurs en beleidsmedewerkers die betrokken zijn bij het beleid en de uitvoering van urgentieregelingen bij gemeenten en woningcorporaties.

 

Meld je nu aan!

Je kunt je hieronder aanmelden. Deelname is gratis.
Je ontvangt enkele dagen voor de online sessie een e-mail met een link om de presentatie bij te wonen. 

We zien je graag op 19 december!